Nordiceventmedia | Fotograf
15714
page-template-default,page,page-id-15714,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Hvad kan vi tilbyde?

 

Med Nordic Event Media © kan du få skræddersyede løsninger til alle mulige former for arrangementer, fester, og portrætter. Det gælder både bryllup, konfirmation, erhverv, reklamergravid– og familie portrætter. Vi har altid været passioneret af specielt portræt billeder af mennesker som udtrykker følelser, der afspejler den virkelig verden.

Alle kan tage billeder med et kamera, men det kræver erfaring at kunne levere et færdigt kvalitetsprodukt. For det er langt fra altid – faktisk sjældent – at lyset står perfekt og som man vil have det. Erfaring er uundværdlig som fotograf til bryllup eller konfirmation, da det er Once in a Lifetime begivenhed som ikke kan laves om. Fotografens erfaring, forberedelse og samarbejde med brudeparret/kunden er altafgørende for resultatet.

 

Vi løser opgaver både til lands og i luften (drone) i hele landet – også i udlandet.

Bryllup

Foruden at skabe smukke, romantiske og personlige billeder fra jeres store dag, ønsker jeg at skabe en ramme om hele oplevelsen, fra den første kontakt til det færdige produkt. Et godt produkt skabes via et godt samarbejde mellem fotograf og brudepar. Det skal være en oplevelse hele vejen igennem, og det handler om tillid – det er trods alt en dag der ikke kan gøres om.

Netop derfor har du mulighed for at booke hele 2 fotografer for at sikre, at vi ikke går glip af noget vigtigt stemningsfyldt og samtidigt får fanget situationerne fra flere forskellige vinkler, som gør vores arbejde unikt.

Portræt

Portræt billeder kan bruges til mange forskellige formål. Det kan være et personligt portræt til din LinkedIn profil, til din hjemmeside, eller familie portræt til dekoration hjemme eller som gave til en anden del af familien. Et portræt kan også være af dine børn, eller af dig som høj-gravid. Ja – der findes mange forskellige slags, men de har alle én ting til fælles: at de både kan tages i studiet eller on-location.

Vi rådgiver selvfølgelig om hvad der er mest hensigtsmæssigt i forhold til Jeres ønsker, men også i forhold til årstiden.

Drone

Vi tilbyder luftfoto taget med en drone. På opgaven har vi en certificeret drone pilot der må flyve inde i bymæssigt område. Vi klarer alt arbejde med fremskaffelse af tilladelser m.m. Det eneste som vi ikke kan styre er vejret. Vi flyver ikke når det blæser over +7 m/s af sikkerhedsmæssige årsager, og ligeledes hvis det regner, da det kan beskadige dronens funktioner.

Såfremt opgavens omfang kun er drone baseret, og vejret gør det umuligt at udføre opgaven, finder vi sammen en anden dag. Ved andre tilfælde, vil tillægsbeløbet blive refunderet.

Reklamer & Erhverv

Reklamer & Erhvervsfotografering er nøglen til at nå ud til sine kunder, men det er vigtigt at følge med i hvad der virker – skal du bruge en eler flere reklamer til de sociale medier og internettet, anbefaler vi helt klart at få produceret en video istedet. Det giver mange flere seere og når ud til flere. Fotografering kan derimod bruges til at pimpe din hjemmeside op eller til posters på virksomhedens vegne, til et menu kort i restuaranten/bar’en osv. Der er ingen granser for hvad det skal bruges til – har du ideerne, hjælper vi dig med at udleve dem.