Nordiceventmedia | Daniel & Danilla
15432
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15432,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Vores første bryllup med et touch fra en anden kultur. Men det var også vores første udendørs bryllup. Vi var nok ligeså spændte som brudeparret så det snurrede i maven. Kristi Himmelfarts ferien år 2017 var exceptionelt varmt. På samme år slog den selv samme sommer alle rekorder – den koldeste og vådeste sommer. Men sjovt nok, så var den sidste lørdag i maj så varm, at folk var begyndt at bade ved stranden, og solcremen skulle findes frem. Det vil sige, perfekt bryllupsvejr.

Det var et kæmpe bryllup med gæster fra nær og fjern, og det var meget specielt for os at være med i dette projekt, fordi vi ikke kunne gøre “som vi plejede”, og måtte træde ud af vores rutiner. I danmark holder man enten bryllup på den ene eller den anden måde. Det her var så en tredje, hvor bl.a. skifter kjole, og vi skulle følge med i alt. Men smukt var det unge par, og kærligheden strålede stærkere end solen fra den skyfri himmel. Det kunne ikke have været en bedre dag.

Dato
Kategori
Bryllup, Photography